fbpx Skip to content

Veel gestelde vragen

Ja hoor, dat noem ik mentale ‘ballast’ wat een zware belemmering kan zijn. En dit ‘mentale gewicht’ kun je je dus meester maken.

Hypnotherapie 2.0 oftewel moderne hypnotherapie is niets anders dan snelle verandering door hypnose en therapie die met de nieuwste technieken volgens het 2.0 rapport van grondlegger Edwin Selij wordt toegepast in combinatie met Martial Mind thinking; de mindset die vechtkunstenaars hebben. Deze minste is afkomstig van ons oerbrein en voor iedereen bereikbaar.
1.0 Hypnotherapie is de aloude vorm, vaak op Ericksoniaanse wijze met de tijdgeest van die periode.

2.0 Hypnotherapie gaat synchroon met de huidige tijd; sneller, moderner en effectiever.

Dat doe ik door Martial Mind Therapy, waarbij in trance het ontstaan van jouw perceptie op een gebeurtenis wordt veranderd.

Niet tegen vechten maar de gedachte die opkomt bij de angst uitdagen door bijvoorbeeld aan jezelf vragen te stellen en daarbij letterlijk uit jezelf te stappen en te kijken naar jezelf. Wat die persoon precies aan het doen is. Je traint je brein hiermee.

Zo vaak als je zelf nodig vindt.

Nee, maar de meeste wel.

Post Traumatische Stress Stoornis. Hiervoor ga je ook eerst naar de huisarts en die zal je meestal doorverwijzen.

Over het algemeen zijn 3 sessies van 1 tot 1,5 uur per sessie voldoende. Bij sommigen wordt in de 1e sessie de angst helemaal gecleared. Meestal zit er tussen elke sessie 1 week

Weg is bij de meeste angsten ook echt weg. Voorgoed!