fbpx Skip to content
1
gecoacht
1
Hypnose sessie
1
Transformaties

Begonnen en dan…

Je bent enthousiast gestart als hypnotherapeut. Je diploma’s hangen ingelijst aan de muur van jouw praktijk. Administratief is alles op orde*. Je website staat online en je bent zelfs al begonnen met de opbouw van je e-maillijst. Kortom: je bent klaar voor je missie; mensen helpen met hypnotherapie en coaching. Alleen blijft de telefoon stil en je afsprakensysteem leeg…

(Nog geen praktijk? Dan is de online training Succesvol Starten met je praktijk iets voor jou! )

Vind voortaan moeiteloos cliënten

Die leegte voelt natuurlijk niet goed. Ben jij benieuwd hoe je ZORGELOOS jouw droompraktijk leidt? Een praktijk waarbij de telefoon vanzelf overgaat en je agenda vol is?

Maak een successprong met deze 4 woorden: leren, ervaren, begeleiding en coaching. Profiteer van de ervaring van hypnosetrainer Nico Jacobs en sta binnen no-time bekend als de go-to expert bij specifieke klachten.

Het was weer super tof om Nico zien te werken, met mooie verhalen (dat kan hij zo goed!). Het was fantastisch. Leuke groep, en heel veel geleerd. Ik weet nu weer waar ik naar toe kan gaan.
Leonie
Ik heb voor mezelf nu een doel gesteld; oké ik wil dat bereiken, zoveel mensen in de praktijk voorlopig. En ik weet nu tot hoever ik eventjes kan gaan en dan doorgaan met de opleiding verder. Nu met 1.0 wel al een praktijk starten dat kan. Ik vond het een hele fijne groep en een aparte en speciale ervaring.
Hilde
IIk heb zelf meer zekerheid nu om de praktijk te gaan starten. En ik heb er heel veel zin in. Ik zeg doen en wil Nico erg bedanken voor zijn input
Mike Stuart

Over Dé Experttraining

Tijdens de experttraining ontdek je jouw niche en hoe je jezelf neerzet als dé expert van jouw specialisatie. Jij hoeft hierdoor niet langer te zoeken naar cliënten, cliënten vinden jou!

Bovendien heb je de volgende voordelen:

 • Je kunt omgaan met onmacht
 • Je kunt omgaan met weerstanden.
 • Je energieleven is altijd optimaal.
 • Je voorkomt conflicten.
 • Je kent verschillende gesprekstechnieken.
 • Je staat sterker in je schoenen.
 • Je krijgt vaardigheden en praktische tools.

Klinkt goed toch?

Play Video

Word Expert én Master!

Recensies van eerdere hypnose sessie's

Resultaat

Na dit programma ben je in staat om het volle potentieel uit jezelf te halen. Zodat je in alle vrijheid en gezondheid een droompraktijk leidt, voor jezelf én voor je cliënten.

Aanmelden voor deze training

Deze exclusieve Experttraining is niet voor iedereen. Omdat tijd te kostbaar is om te verspillen, accepteer ik alléén aanmeldingen van uiterst gemotiveerde therapeuten, waarvan ik 100 % zeker ben dat we jouw doelen bereiken. Zo simpel is het. Wil jij dé expert worden? Vraag dan vandaag nog een GRATIS 1-op-1 strategiegesprek aan met hypnosetrainer Nico Jacobs. Een no-brainer want in dit gesprek:

 • Ontdek welke keuzes je moet maken om specialist te worden.
 • Achterhaal de niche waarmee je meer verdient in minder tijd en tegelijkertijd je klanten op een hoger niveau helpt.
 • Leer hoe je meer vrijheid ervaart met je praktijk.
 • Deel je problemen met een pro en vind jouw oplossingen.

Stel met mij vast of we een winnende match zijn en ik de juiste partij ben om je te begeleiden in het doorbreken van jouw plafond.

Ook vertel ik je wanneer de eerstvolgende trainingsmogelijkheid is. Want het aantal beschikbare trainingsplaatsen is beperkt.

Ik heb heel veel vertrouwen in de vaardigheden van Nico en heb hem al bij een aantal mensen aanbevolen.
Adam Sendler
Wauw! Wat een geweldige training! Zeer waardevol! Aldus de reactie van mij en mijn man na het volgen van de 2-daagse training 'Succesvol starten met je hypnotherapiepraktijk'. Een must voor elke beginnend hypnotherapeut!
Jeanet en Wim Heuseveldt
Ik heb bij Nico mijn hulpvraag neergelegd en gevraagd of hij hier iets mee zou kunnen en willen doen met hypnose? Hij ging met mij de uitdaging aan en wat een onvoorstelbare ervaring is dat geweest voor mij!
Mónica

Ben jij de nieuwe expert waar cliënten naar zoeken?