Plus

“It’s no use going back to yesterday, because I was a different person then”

~Lewis Caroll, Alice in Wonderland.

 

Na het volgen van de drie basissessies hypnotherapie, ben je veranderd. Belemmerende overtuigingen die jaren bij je hoorden, zijn voorgoed verdwenen. Een nieuwe wereld aan mogelijkheden ligt voor je open. Je staat op de top van een berg en hebt nog geen flauw idee welke kant je op wil.

 

Een kort stukje theorie

Het model van de antropoloog Gregory Bateson beschrijft de niveaus waarop we denken, leren en veranderen. In ons starttraject hebben we verandering aangebracht in de vierde laag: het niveau overtuigingen. Die verandering heeft zeer waarschijnlijk ook invloed op de andere niveaus van denken, leren en veranderen.

 

In het ImpactCoachings Plus traject lopen we alle niveaus door.

 

 

Een voorbeeld

Je was een enthousiast kind, vol verhalen. Soms kwam je niet uit je woorden en stotterde je een beetje. Je omgeving pestte je daarmee. Dat was van invloed op je gedrag. Om het pesten te voorkomen, werd je stiller en stiller. Je raakte overtuigd dat niemand geïnteresseerd was in jouw verhalen.

 

Die overtuiging zorgde ervoor dat je geen enthousiast verhalenverteller werd, maar accountant. Veilig achter je computerscherm vertelde je met cijfers jouw verhalen.

 

Nu weet je dat je wél prachtige inspirerende verhalen vertelt. Op feestjes praat je ineens veel meer. Dat is wennen voor je omgeving. Sommige reageren enthousiast, anderen wat negatief omdat je ineens een podium pakt waar zij zo graag stonden. En je werk vind je ineens zó saai. Liever inspireer je volle zalen met luisteraars en ga je als spreker door het leven.

 

Zie je hoe het verdwijnen van een belemmering van invloed is op alle niveaus? Dat is wat we met ImpactCoaching Plus onderzoeken.

 

 

ImpactCoaching Plus helpt verder

We starten een begeleidingstraject van een halfjaar. Met zes hypnosesessie van ongeveer twee uur ontdekken we jouw nieuwe pad. De interval tussen de sessies bedraagt een maand.

 

Dit leveren de sessies jou op:

  • We stellen je nieuwe gewenste identiteit vast en achterhalen de zingeving in je leven.
  • We ontdekken alle nieuwe mogelijkheden die zijn ontstaan nu je oude belemmering is verdwenen. Zo zijn door het verdwijnen van je oude belemmering nieuwe vaardigheden misschien haalbaar.
  • Je leert omgaan met weerstanden uit je omgeving. Want vrienden, familie, kennissen en collega’s moeten duidelijk ook nog wennen aan de nieuwe jij. Ze gaan anders op je reageren dan je gewend was. Je leert technieken zodat hun gedrag jou geen nieuwe belemmeringen oplevert. 

 

ImpactCoaching Plus is een ontdekkingsreis

Het helpt jouw dromen te ontdekken en je enthousiasme nieuw leven in te blazen. Zodat je ogen weer stralen en je alles uit je leven haalt wat erin zit.

 

Klaar voor jouw persoonlijke ontdekkingsreis?

Benut al je nieuwe mogelijkheden: maak een afspraak

 

 

^ Naar boven