Testimonia 7 Mónica auto-immuun ziekte

Wat een onvoorstelbare ervaring is dat geweest voor mij!  

 

Klacht: auto-immuunziekte (SLE en NPSLE)

Cliënt: Mónica

Aantal behandelingen: 1

 

Mijn naam is Mónica en ik had Systemische Lupus Erythematodes (SLE) en Neuro-Psychiatrische Systemische Lupus Erythematosus (NPSLE). Dit zijn auto-immuunziekten. Bij SLE keert de afweer zich tegen de eigen cellen. Zowel in de huid en organen als in de hersenen. Dit werd pas geconstateerd door een arts op mijn 32e. Achteraf is de conclusie getrokken dat ik dit al vanaf heel kleins af aan had. Toen wisten de artsen nog niet zoveel over deze aandoening en was (NP)SLE niet iets waar snel aan gedacht werd.

 

Na de diagnose was ik ervan overtuigd, dat ik hiervan af kon komen. Dat ik deze ziekte -op welke wijze dan ook- zelf creëerde. Wat de artsen of wat welke wetenschappelijke artikelen ook te vertellen hadden, voor mij was dit gewoon een feit. Alleen wat ik moest veranderen, dat wist ik nog niet. De afgelopen 15 jaar zijn heel zwaar geweest. Mijn gezondheid liet vaak te wensen over, en de medicatie en de bijwerkingen waren vaak heftig. Zowel chemo als prednison waren de middelen die het meeste ingezet werden en dat was niet altijd een pretje.

 

Ik heb bij Nico mijn hulpvraag neergelegd en gevraagd of hij hier iets mee zou kunnen en willen doen met hypnose? Hij ging met mij de uitdaging aan en wat een onvoorstelbare ervaring is dat geweest voor mij!

 

Het resultaat 

Ik ben nu na 14 jaar eindelijk van mijn medicatie af. Ik heb er lang over gedaan maar na mijn hypnose sessie ging het als een trein. Ik ben nog steeds, en dat zal nog wel een tijd zo blijven, onder controle van mijn specialist. Tijdens deze controles wordt bloed afgenomen en de uitslagen zijn in 15 jaar nooit zo goed geweest. Ik ben gewoon gezond, en in het bloed is helemaal niets te vinden wat maar kan wijzen op (NP)SLE.

 

Ik voel me fantastisch! Mijn angst om te vroeg hieraan te overlijden en mijn kinderen alleen achter te moeten laten is helemaal weg. Ik heb absoluut een tweede kans gekregen om in een gezond lichaam mijn nieuwe wereld te gaan ontdekken.

 

Zeg ik hier dat hypnotherapie de manier is om ervan af te komen? Dat iedereen met een auto-immuunziekte door hypnose te genezen is? Nee, absoluut niet! 

Maar voor mij heeft dit wel gewerkt! Het is wat mij betreft namelijk niet alleen de hypnotherapeut die hier het werk moet doen. Ook ik heb in de sessie en ook erna moeten werken aan de issues die naar boven kwamen. Overtuigende beperkingen die in de weg zaten opruimen, en zo ook doe ik dat nog steeds.

 

Nico heeft mij in de sessie laten ervaren waar de oorzaak lag van het probleem en hier zijn we mee aan de slag gegaan. Ik vergelijk het met naar de fysio gaan met klachten. De fysio helpt je waar die kan, maar als jij niet de oefeningen doet die je meekrijgt, dan lukt het niet een blijvende verandering te bewerkstelligen. 

 

Nico ik ben je echt oprecht intens en eeuwig dankbaar voor wat jij voor mij hebt gedaan. Jij hebt mijn leven helemaal helpen veranderen. Mijn heden en mijn toekomst zien er nu heel anders uit.

Liefs, Mónica

 

 

Ga terug

^ Naar boven