Leiderschapstraining

Heeft jouw bedrijf last van dwarsliggers, probleemdenkers, ja-maar medewerkers en lukt het niet de neuzen dezelfde kan op te krijgen? De leiderschapstraining management verbetert de interne communicatie. En dat merk je in de omzet.

 

We willen toch allemaal hetzelfde?

Dat zou je denken. Toch lijkt het vaak of iedereen met een eigen persoonlijke agenda werkt. Gemaakte afspraken komt men niet na, de sfeer op afdeling X is om te snijden en het management weet de mensen niet aan te sturen. Pff, jij als CEO, DGA of directeur snapt er niets van. Dit is uitputtend, alsof je door dode paarden bent omringd.

 

Weleens aan hypnotherapie gedacht?

Misschien ligt je kast al vol met dure en lijvige adviesrapporten. Of heb je juist geen idee waar je moet beginnen, omdat alles met elkaar in verband lijkt te staan. In dat laatste geval ben je op de goede weg! Pas als je jouw hele bedrijf ziet als een eenheid die wordt verbeterd, haal je blijvend resultaat.

 

Omgevingsscan: de perfecte start

Een omgevingsscan is een gesprek van ongeveer 1 uur waarin je vertelt wat er speelt in jouw bedrijf. Wat zijn de bottlenecks en wat is het beoogde resultaat. Met behulp van mijn interviewtechnieken brengen we alle verbeterpunten in beeld. Je ontvangt bovendien al gelijk waardevolle adviezen en vernieuwende inzichten.

 

Je investering bedraagt € 225,-

Dit levert de omgevingsscan op:

  • Een helder beeld van alle bottlenecks en probleemsituaties.
  • Vernieuwende inzichten die je gelijk kunt toepassen.
  • Waardevolle adviezen om verandering in gang te zetten.
  • Een plan van aanpak op maat in overeenstemming met het beschikbare budget.

 

Dit plan kan bestaan uit groepsbijeenkomsten, individuele begeleiding of een combinatie daarvan. Je bepaalt of je het bij de omgevingsscan laat of dat je onder mijn begeleiding de gewenste veranderingen daadwerkelijk realiseert.

 

Te verwachten resultaten

  • Hogere betrokkenheid.

  • Verbetering van de communicatie.

  • Verbetering van de onderlinge relaties.

  • Minder weerstand.

  • Betere resultaten door gezamenlijke doelen.

 

Deze resultaten vertalen zich vervolgens weer door in hogere omzetten en kostenbesparingen. Dit traject is typisch zo'n investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

 

 

Klaar voor een hecht team en optimaal presterend bedrijf?

Maak een afspraak voor een omgevingsscan 

 

^ Naar boven