Hypnotherapie – Hoe is het met de Sessies? Gaan die door?

COVID-19 maatregelen.

De sessies  met Nico Jacobs gaan voorlopig gewoon door. We bekijken de situatie per week en tevens per dag en per cliënt. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd die je in je afspraakbevestiging kunt terugvinden.

Indien je kampt met milde verschijnselen van verkoudheid of griep raden we je aan thuis te blijven en overleggen we met je om de sessie op het afgesproken tijdstip te doen plaatsvinden via skype/zoom.

Indien je geen verschijnselen hebt, echter je niet wilt verplaatsen naar onze praktijk, dan bieden we aan om de sessie op het afgesproken tijdstip te doen plaatsvinden via skype/zoom.

Nico Jacobs  is ervaren in het toepassen van coachingsessies, (indirecte) hypnose sessies en energetische healing sessies op afstand met onze cliënten in o.a. UK, Spanje, België, Duitsland, Dubai. Ook al zijn er aanpassingen in de manier van werken is het alsnog zo dat we onze diensten op die manier kunnen leveren zoals we ook fysiek in onze praktijk doen. Dus behalve dat de hypnose sessies op afstand prima werken is het zelfs zo dat de intensievere combinatie van sessies in combinatie met regressie ook gewoon kunnen plaatsvinden op afstand als dit in het traject en tijdens de sessie nodig blijkt.

Omdat de praktijk meestal zo’n 1-2  maanden is volgeboekt, is verplaatsen van sessies dus geen optie en zoals hierboven beschreven niet nodig. We kunnen nog steeds de sessies doen plaatsvinden op de afgesproken tijdstippen, of in onze praktijk zoals het deze week nog is of middels online contact.

Voor de Workshops en trainingen in juni en juli monitoren we de adviezen van de overheid en het RIVM.

 

 

Hypnotherapie is een van de snelst groeiende therapievormen. En dat is verklaarbaar, want gewenste veranderingen vinden verbluffend snel plaats. Hypnotherapie is bovendien ruim inzetbaar omdat het inwerkt op je onderbewuste. En je onderbewuste zorgt voor 95% van je gedrag.

 

 

Hypnotherapie helpt bij:

  • Lichamelijke klachten zoals (voedsel)allergieën, pijn of eczeem.
  • Psychische klachten zoals angsten, verslavingen of een burnout.
  • Verbluffende verbetering van sportprestaties door het triggeren van pijn, mogelijkheden en uitdagingen.
    Je staat versteld van wat je kunt bereiken.
  • Zingeving van je leven doordat je ontdekt wat voor jou belangrijk is.
  • Je persoonlijke ontwikkeling omdat je leeft vanuit passie in plaats van angst. 

 

 

 

   

Hypnotherapie

Coaching

Workshops

Verander in drie sessies de psychische en lichamelijke belemmeringen, die je in je leven ervaart.

Een halfjaar traject dat je sportieve prestaties verbetert. Of je persoonlijke ontwikkeling richting geeft.

Boeiende workshops, voor coaches, leraren, trainers en hypnotherapeuten.“Het zat precies andersom dan ik dacht.”

Dimitri“Bedankt voor de geweldige coaching. Ik heb tot nu toe alle doelen behaald.”

Annika“Het was een fantastische dag. Heel veel geleerd.”

Ilse Verelst

 

 

Hypnotherapie helpt zelfs bedrijven

Een link die je misschien niet gelijk vanzelf legt. Toch haalt hypnotherapie verbluffende resultaten op het gebied van met name leiderschapstraining of verzuimpreventie. Of wat denk je van een inspirerende lezing? Lees hier wat hypnotherapie voor jouw bedrijf kan betekenen

 

 

Waarom Hypnotherapie Jacobs?

Er zijn natuurlijk meer hypnotherapeuten. Dit maakt Hypnotherapie Jacobs bijzonder.
  • Het inlevingsvermogen door persoonlijke ervaringen van eigenaar Nico Jacobs.
  • Naast een professioneel opgeleid hypnotherapeut (Master Practioner Hypnotherapie) is Nico ook drager van de zwarte band, 3e Dan in Aikido. Zowel Aikido als hypnotherapie werken met weerstanden. Nico beheerst beide disciplines en die versterken elkaar.
  • Het brede netwerk van specialisten waarmee Nico verbonden is en mee samenwerkt.

 

 

 

Start vandaag een gelukkiger leven

Hypnotherapie is geen hocus pocus. Je behoudt altijd zelf de controle. Hypnotherapie opent wel de deur naar je onderbewuste.

En dát maakt een snelle en comfortabele gedragsverandering mogelijk. 

 

 

Klaar om een leven vol leven te starten?

Maak een afspraak

Blog & Vlog

 

Op zoek naar geluk? Zet je denkknop eens uit en voel!

“Ik kan niet zeggen dat ik iets tekort kom, geen idee geen benul wat de smaak van honger is. Als ik geen zin heb om te koken dan loop ik even naar de markt voor een moot gebakken vis. Toch wou ik dat ik net iets vaker, iets vaker simpelweg gelukkig was.”

 

Ervaar je regelmatig het gevoel: is dit het nu? Lees dan zeker dit blog.

 

Lees meer

Hooikoorts? Hypnotherapie helpt!

Het voorjaar is aangebroken. De dagen zijn weer langer dan de avonden. De zon straalt sterk en energiek. En alles komt weer in bloei. Wat een prachtig seizoen. Tenminste… als je geen last van hooikoorts hebt. Want dan betekent de komst van het voorjaar: niezen, snotteren, brandende en jeukende ogen of jeuk aan je gehemelte. Dat verstoort de voorjaarspret behoorlijk!

 

Lees meer

Depressie behandelen zonder medicijnen

Koning Winter laat zich nog even gelden. We klagen over kou en voelen ons somber, moe en prikkelbaar. Dat depressies een urgent maatschappelijk probleem zijn, zal je niet verbazen. Je hoeft de krant maar open te slaan [...] 

 

Lees meer

^ Naar boven