Educatie

Wist je dat een groot deel van menselijke problemen ontstaan door weerstand? Als mens houden we niet zo van veranderingen. Ons brein is gebouwd om veranderingen te weerstaan. Dat ligt verankerd in ons reptielenbrein. Dat deel van onze hersenen zorgt ervoor dat we gedrag automatiseren, zodat we er niet meer over hoeven na te denken.

 

Weerstand! De rode draad door mijn leven

Als ervaringsdeskundige weet ik zeker dat je in staat bent alles te bereiken wat je wilt bereiken in het leven. Mits je bereid bent jouw kennis en ervaring in te zetten om anderen te helpen. Weerstand en de menselijke problemen die daarmee samenhangen, houden je van je doel af.

 

Met mijn ervaring op het gebied van onder andere Aikido, NLP en hypnosetherapie weet ik veel van weerstanden. En vooral wat het oplevert als je leert met weerstand om te gaan. Speciaal voor het bedrijfsleven geef ik inspirerende lezingen over weerstand.

 

Dit zijn de mogelijkheden

  • De lezing duurt zo’n 1,5 uur en is doorspekt met komisch herkenbare situaties. Er is veel interactie met de toehoorders. Als daar behoefte aan is, verwerk ik situaties die op jouw bedrijf spelen in de lezing.

  • De lezing is ook uit te breiden met een aanvullende actieve workshop tot een dagdeel. Daarin beleven de medewerkers elementen van hypnose en aikido en gaan ze zelf actief aan de slag.

  • Andere werkvormen zoals bijvoorbeeld een tweedaagse zijn bespreekbaar.

 

Twee varianten

  1. Hello Superhero!

In deze lezing laat ik zien hoe we ons automatisch door angst te laten regeren. Hoe angst van invloed is op keuzes die we maken. Hoe angst zich weet te vermommen, waardoor we het niet bewust als angst herkennen. De lezing werkt toe naar de bevrijding die je voelt als je keuzes maakt uit passie. Dag angsthaas. Hello Superhero!

 

  1. Weerstand weerstaan

We kennen allemaal het gevoel van weerstand. Het zijn die vervelende kriebels in je buik. Want ja, je lichaam reageert fysiek op weerstand. En dat is goed nieuws. Want met zo'n duidelijk signaal leer je weerstand weerstaan. Na deze interactieve lezing, ben je weerstand de baas.

 

 

Geef je medewerkers een cadeau waar ze hun leven lang plezier van hebben

Informeer naar de mogelijkheden

 

 

^ Naar boven