Depressiviteit

Je hebt geen energie meer. Je wordt moe wakker, als je tenminste hebt kunnen slapen. Je piekert, kunt je nauwelijks concentreren. Je zit vol met schuld-gedachten. Wat je doet is nooit goed genoeg. Je voelt je neerslachtig. En dan heb ik het niet over een dipje van een dag dat het wat minder gaat. Nee, je voelt je al langer dan twee weken zo. Zo hoeft het voor jou niet meer.

 

 

Wat is een depressie?

Een depressie is verschrikkelijk en bijna iedere Nederlander krijgt er wel een keer mee te maken in zijn of haar leven. Het is een stemmingsstoornis die zich kenmerkt door neerslachtigheid. Ook is er haast geen interesse meer in de dagelijkse activiteiten.

Depressies komen in verschillende varianten: lichte, matig ernstige en ernstige depressies. Daarnaast zijn er nog subtypen zoals een seizoensgebonden depressie.

 

 

Depressief zijn of depressief doen?

Er lijden zo’n 550.000 mensen aan een ernstige vorm van depressie, ook wel depressieve stoornis genoemd. Deze mensen slikken antidepressiva om te kunnen functioneren, vaak voor de rest van hun leven.

Mijn ervaring met mensen is dat ze na hypnotherapie besefte dat ze zelf niet depressief zijn, maar dat ze depressief doen. Ik begrijp dat dit controversieel klinkt. Maar gelet op de resultaten die we met hypnotherapie halen meer dan de moeite waard om dit te onderzoeken. Overigens ontslaat deze therapie je niet van afspraken die gemaakt zijn met arts, psychiater of andere behandelaars.

 

 

Depressie is vaak een gevoel. Gevoelens zijn te veranderen

Zelf zie ik honderden mensen per jaar en vaak zijn deze mensen depressief. Ze zijn verbaasd als ze al na één sessie een resultaat merken. Zo snel werkt het ook als je op de juiste manier hypnotherapie doet. Snelle en krachtige interventies die ervoor zorgen dat je klacht verdwijnt.

Hoe kom je van je depressie af?
Hypnotherapie, IEMT en regressie bewijzen al jaren dat depressies zijn op te lossen. Zelfs klinische depressies, al lukt dat niet in drie sessies. Klinkt het ongelooflijk? Bijvoorbeeld omdat je al jaren antidepressiva slikt? Ervaar in drie sessies wat hypnotherapie voor jou kan betekenen.

 

Sessie 1: Identificeren van je belemmering. Daarna bereiden we je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1 uur.

 

Sessie 2: Wegnemen van de belemmering. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

 

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.

 

 

Je snel beter voelen zonder depressies?

Maak een afspraak

 

^ Naar boven