Je bent enthousiast gestart als hypnotherapeut. Je diploma’s hangen ingelijst aan de muur van jouw praktijk. Administratief is alles op orde*. Je website staat online en je bent zelfs al begonnen met de opbouw van je e-maillijst. Kortom: je bent klaar voor je missie; mensen helpen met hypnotherapie en coaching. Alleen blijft de telefoon stil en je afsprakensysteem leeg...

 

 

* Nog geen praktijk? Dan is de tweedaagse training Succesvol Starten met je Hypnotherapiepraktijk iets voor jou!

 

Vind voortaan moeiteloos cliënten

Ben jij benieuwd hoe je ZORGELOOS jouw droompraktijk leidt? Een praktijk waarbij de telefoon vanzelf overgaat en je agenda vol is? Maak een successprong met deze 4 woorden: leren, ervaren, begeleiding en coaching. Profiteer van de ervaring van hypnosetrainer Nico Jacobs en sta binnen no-time bekend als de go-to expert bij specifieke klachten. 

 

Over Dé Experttraining

Ontdek jouw niche en wees dé expert op jouw specialisatiegebied. Jij hoeft niet langer te zoeken naar cliënten, cliënten vinden jou!

 

Bovendien:

  • Leer je omgaan met onmacht en weerstanden, zodat je energielevel áltijd optimaal blijft.
  • Voorkom je conflicten, dankzij verschillende gesprekstechnieken.
  • Ontdek je vaardigheden en praktische tools om nog sterker in je schoenen te staan.

 

Resultaat

Na dit programma ben je in staat om het volle potentieel uit jezelf te halen. Zodat je in alle vrijheid en gezondheid een droompraktijk leidt, voor jezelf én voor je cliënten.

 

Aanmelden voor deze training

Deze exclusieve Experttraining is niet voor iedereen. Omdat tijd te kostbaar is om te verspillen, accepteer ik alléén aanmeldingen van uiterst gemotiveerde therapeuten, waarvan ik 100 % zeker ben dat we jouw doelen bereiken. Zo simpel is het. Wil jij dé expert worden? Vraag dan vandaag nog een GRATIS 1-op-1 strategiegesprek aan met hypnosetrainer Nico Jacobs. Een no-brainer want in dit gesprek:

  • Ontdek welke keuzes je moet maken om specialist te worden.
  • Achterhaal de niche waarmee je meer verdient in minder tijd en tegelijkertijd je klanten op een hoger niveau helpt.
  • Leer hoe je meer vrijheid ervaart met je praktijk.
  • Deel je problemen met een pro en vindt jouw oplossingen.
  • Stel met mij vast of we een winnende match zijn en ik de juiste partij ben om je te begeleiden in het doorbreken van jouw plafond.

 

Ook vertel ik je wanneer de eerstvolgende trainingsmogelijkheid is. Want het aantal beschikbare trainingsplaatsen is beperkt. 

 

Ben jij de nieuwe expert waar cliënten naar zoeken? 

 

Vraag vandaag je GRATIS strategiegesprek aan

^ Naar boven