Succesvol starten met je hypnotherapiepraktijk

Vakdiploma op zak en je wilt starten met je praktijk? Gefeliciteerd! Maar waar begin je? Hoe verkoop je hypnose aan klanten? En tegen welk tarief? Zijn algemene voorwaarden handig? Wat te doen bij klachten? En welke verzekeringen? En hoeveel sessies bied je eigenlijk aan?

 

Weet je wat handig zou zijn?

Een op maat gemaakt stappenplan uit de praktijk. Ontwikkeld door iemand die deze weg al heeft afgelegd. Goed nieuws! Dat stappenplan is er. In combinatie met een tweedaagse training kun je met dit stappenplan direct praktijk gaan voeren, klanten ontvangen en omzet draaien. 

 

Voor wie is deze training? 

Deze scholing is voor studenten die minimaal hun basis studie Hypnotherapie hebben afgerond tot practitioner en ook voor studenten die een meerjarige opleiding hebben gedaan tot therapeut maar wachten met praktijk voeren omdat ze met veel vragen zitten zoals;

 • Hoe kom ik aan klanten?
 • Welke verzekeringen?
 • Hoe kom ik aan een AGB-code?
 • Heb ik die nodig?
 • Ben ik kundig genoeg?

 

Waar en wanneer is deze training?

De eerstvolgende training is op: 8 en 9 juli 2019.

De training wordt gegeven in Het Pantheon, Kervelstraat 1 in Krommenie. 

 

Wat leer je in deze training?

Succesvol je hypnotherapie praktijk starten en uitvoeren. Van inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot en met de klachtenregeling. Van het eerste telefoongesprek tot en met een positief drie-sessie resultaat.

 

Je ontvangt een praktische handleiding en uitleg hoe je de kennis uit je Hypnotherapie opleidingen in praktijk brengt. Deze interactieve en praktische training bevat duidelijke videovoorbeelden, presentatie- en gespreksoefeningen, opbouwvolgorde van transformatietechnieken in sessies, en telefonische commerciële gesprekstechnieken.

 

Start of professionaliseer je praktijk, direct na afronding van deze tweedaagse training. We behandelen:

 • De volgorde in technieken van de eerste sessie tot en met de laatste sessie.
 • We oefenen telefoongesprekken
 • Verder komt aan de orde: klachtenregeling, prijsafspraken, intakeformulier, boekingssystemen, algemene voorwaarden, verzekeringen.

 

Je krijgt antwoorden op de vragen waar ik als afgestudeerde student mee zat, en jij misschien ook wel. Met het concrete stappenplan, dat je ook als reader ontvangt, neem ik je stap voor stap mee. Zodat je daarna daadwerkelijk je praktijk inricht en mensen helpt. 

 

Waarom deze scholing?

Ik zie het constant in mijn omgeving. Afgestudeerde vakmensen die niet starten. Bijvoorbeeld door de vele tips van collega’s, informatie op internet, het aanbod aan vervolgopleidingen, masterclasses en bijscholingen. Zoveel informatie, zoveel te leren. Je twijfelt of je al klaar bent om te starten. En dat is jammer! Jammer voor al die mensen die je al had kunnen helpen. En jammer voor jou, omdat jij je niet ontwikkelt tot de professional die je wilt zijn en de deskundige die je bent.

 

 

Beroepsrelevante deskundigheidsbevordering

Deze training bevordert jouw beroepsrelevante deskundigheid in twee dagen. Het programma zorgt ervoor dat je als Hypnotherapie practitioner:

 • durft te ondernemen;
 • je als professional presenteert (zichtbaarheid);
 • en daadwerkelijk cliënten te ontvangen (uitvoeren).

 

Geen theoretische kennis of algemeenheden, maar een duidelijk stappenplan ontwikkelt uit de praktijkervaring van Hypnotherapie Jacobs. 

 

"Alleen door te doen is het mogelijk om deskundig te worden"

Deze bijscholing helpt de net gestarte professionele practitioner goed of beter te functioneren door met de opgedane kennis uit deze bijscholing de professionalisering uit te breiden. En dan is het heel goed mogelijk en misschien ook heel logisch om daarnaast masterclasses te volgen om je verder te ontwikkelen terwijl je praktiseert en omzet maakt.

 

De kennis uit deze tweedaagse scholing draagt bij door het integraal denken en onderwerpen te behandelen die te maken hebben met belemmeringen of angsten in het lichaam van de practitioner. De lesstof geeft houvast en veiligheid mede door de handleiding en scripts die in de reader staan.

 

Na afloop van de tweedaagse training:

 • Ben je In staat jezelf te verkopen (elevator Pitch)
 • Heb je inzicht in de benodigde documenten voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel en registratie bij de Belastingdienst
 • Inzicht in documentatie ten behoeven van declaratie
 • Inzicht in zichzelf presenteren in de media
 • In staat digitaal tekstgebruik naar cliënt toe te passen en leiden naar belafspraak

 

Bekijk hier het gedetailleerde overzicht van alle onderwerpen die we behandelen

 

Jouw investering

Je investering voor deze tweedaagse training bedraagt € 499,-- inclusief 21 % btw. Inclusief: lunch reader én certificaat. De training is gecrediteerd door KTNO en erkend door de BATC en de VHEN, dus de studielast telt mee voor je ECT-punten. 

 

Wat zeggen anderen over deze tweedaagse?

Kijk naar de video-testimonials van Sietske en Cibell. 

 

      

 

Kies jij ook voor een succesvolle start van jouw praktijk?

Zodat je snel en professioneel jouw eigen klantenkring opbouwt? En begint met het helpen van mensen? Vul dan nu het formulier in. 

Gebruik de link om jouw deelname aan de Tweedaagse Training te betalen. Je deelname is definitief na ontvangst van de betaling. Door de training aan te schaffen verklaar je tevens akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Aanschaffen Tweedaagse Training Succesvol Starten met Je Hypnotherapie PraktijkKlik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht

 

^ Naar boven