Succesvol starten met je praktijk

Dagelijks kom ik ze tegen. Professioneel opgeleide mensen, net als jij. Die maar niet starten met hun praktijk. Dat heeft meestal een reden of een oorzaak:

  1. Je vindt jezelf nog niet goed genoeg om mensen verder te helpen.
  2. Je hebt geen idee waar je moet beginnen met de opzet van je praktijk.

 

Herken jij dit? Meld je dan eerst aan voor de GRATIS challenge Succesvol Starten met je Hypnotherapie Praktijk. Het aanmeldformulier staat rechts hiernaast. Je ontvangt 7 dagen mijn succestips. GRATIS en ik vertel je graag waarom ik dit voor je doe.

 

We hebben méér (hypno)therapeuten en coaches nodig

Het aantal klachten dat goed met (hypno)therapie is te behandelen stijgt enorm. Er zijn méér therapeuten nodig die hulp bieden. En jouw vakdiploma betekent dat jij NU al in staat bent om mensen te helpen. Iedere dag dat jij het starten van je praktijk uitstelt, laat je mensen in de kou staan. Bovendien ontwikkel jij je dan niet tot de professional die je wilt zijn. Want ervaring krijg je uitsluitend door te DOEN. Nog met de opleiding bezig? Ook dan verzeker jij je van een zorgeloze start met deze training. 

 

Succesvol starten met je (Hypnotherapie) Praktijk

Ik herken het hoor. Toen ik jaren geleden startte met mijn praktijk ben ik veel tijd verloren aan het regelen en uitzoeken van allerlei zaken. En ja dat kost veel tijd. Daarom heb ik een praktische 2 daagse training opgesteld, waarbij je een handig stappenplan krijgt voor de opstart van jouw praktijk.

 

Dit duidelijk stappenplan laat zien wat je wanneer hoe moet doen. Met volop praktische tools en een uitgebreide reader. Daarmee kun je gelijk aan de slag.

 

Jouw investering

Je investering voor deze tweedaagse training bedraagt € 499,-- inclusief 21 % btw. Inclusief: lunch reader én certificaat. De training is gecrediteerd door KTNO en erkend door de BATC en de VHEN, dus de studielast telt mee voor je ECT-punten.

 

Wat is het resultaat van deze tweedaagse Training?

  • Je durft te ondernemen en neemt afscheid van belemmeringen of angsten.

  • Je weet precies hoe je jezelf als professional presenteert en zichtbaar maakt.

  • Je hebt alle kennis en vaardigheden die nodig zijn cliënten te ontvangen.

 

Dit zeggen anderen over de tweedaagse Training

 

Waar en wanneer is deze Training?

Deze training wordt slechts een beperkt aantal keren per jaar gegeven. De eerstvolgende trainingsmogelijkheid is op 4 en 5 juli 2020. Locatie: Westzaan Zuideinde 50, Zaanschap. Verzeker je NU van een trainingsplaats; aanmelden kan met het formulier onder aan de pagina.

 

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar hallo@hypnotherapiejacobs.nl met je telefoonnummer en ik neem snel contact met je op.

 

Kies jij een succesvolle en moeiteloze start van jouw praktijk?

En profiteer je graag van alle praktijkervaring van hypnosetrainer Nico Jacobs, zodat jij de snelweg neemt? Vul eerst onderstaand formulier in en maak daarna de betaling in orde met de betaallink onder het formulier. Ik kijk er naar uit om samen met je jouw succesvolle start te realiseren!

Betaling

Gebruik de link om jouw deelname aan de Tweedaagse Training te betalen. Je deelname is definitief na ontvangst van de betaling. Door de training aan te schaffen verklaar je tevens akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Aanschaffen Tweedaagse Training Succesvol Starten met Je Hypnotherapie PraktijkKlik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht

 

^ Naar boven