ImpactCoaching

Veel problemen zijn in een reguliere sessie van 3 behandelingen opgelost. Soms is de gewenste verandering zo groot, dat je behoefte hebt aan een intensievere begeleiding. ImpactCoaching noemen we dat.

 

Ook zijn er speciale ImpactCoaching trajecten voor sporters (Impactcoaching Sportprestaties), ondernemers, ZZP-ers en managers (Impactcoaching Missie en Zingeving)

 

ImpactCoaching is een persoonlijk coachingstraject van een halfjaar rondom een centraal thema. Na de intake onderga je maandelijks een hypnosesessie van twee uur. En hoewel de 4 thema’s variëren, is het resultaat hetzelfde:

  • Blijvende gedragsverandering.
  • Nieuwe overtuigingen die meer mogelijkheden geven.
  • Blakend van zelfvertrouwen en wilskracht.

 

Na het volgen van ImpactCoaching ben je in staat alles te bereiken wat je wilt mits jouw wensen ook anderen helpen doelen te bereiken. Kies het traject dat aansluit op jouw persoonlijke doelen.

 

 

1. ImpactCoaching Plus

Na het doorlopen van de basisbehandeling zoek je een langere begeleiding. Want jouw nieuwe jij is er al, maar voelt nog zo onwennig. En wat je in jaren verzamelt, duurt even voordat het voorgoed is opgeruimd.

Lees meer over ImpactCoaching Plus

 

 

2. ImpactCoaching Sportprestaties

Wat denk je dat het verschil maakt tussen een gouden olympische medaille en een zilveren? Talent en vaardigheden spelen zeker een rol. Een gouden medaille haal je als lichaam en geest perfect in balans samenwerken.

Lees meer over ImpactCoaching Sportprestaties

 

 

3. ImpactCoaching Missie

Klopt het plaatje niet? Haal je geen plezier meer uit je werk? Sluiten je activiteiten niet meer aan bij waar jij voor staat? Of weet je juist niet meer wat voor jou belangrijk is in het leven. Laten we samen jouw missie ontdekken en tot leven brengen.

Lees meer over ImpactCoaching Missie

 

 

4. ImpactCoaching Zingeving

Wat de reden ook is, het leven is voor jou drastisch veranderd. Vaak hangt dit samen met verlies. Je verlies is zo groot en heeft zo’n impact, dat je je verdwaald voelt. We gaan samen op ontdekkingstocht en ontdekken wat jouw leven vervullend maakt.

Lees meer over ImpactCoaching Zingeving

 

 

Vragen of behoefte aan andere ImpactCoaching? 

Informeer naar de mogelijkheden

 

 

“Echt een toptijd, bedankt voor de geweldige coaching en ik heb tot nu toe nog alle doelen behaald!” ~Annika.

 

^ Naar boven