Blog

Op zoek naar geluk? Zet je denkknop eens uit en voel!

“Ik kan niet zeggen dat ik iets tekort kom, geen idee geen benul wat de smaak van honger is. Als ik geen zin heb om te koken dan loop ik even naar de markt voor een moot gebakken vis. Toch wou ik dat ik net iets vaker, iets vaker simpelweg gelukkig was.”

 

Ervaar je regelmatig het gevoel: is dit het nu? Lees dan zeker dit blog.

 

Lees meer

Hooikoorts? Hypnotherapie helpt!

Het voorjaar is aangebroken. De dagen zijn weer langer dan de avonden. De zon straalt sterk en energiek. En alles komt weer in bloei. Wat een prachtig seizoen. Tenminste… als je geen last van hooikoorts hebt. Want dan betekent de komst van het voorjaar: niezen, snotteren, brandende en jeukende ogen of jeuk aan je gehemelte. Dat verstoort de voorjaarspret behoorlijk!

 

Lees meer

Depressie behandelen zonder medicijnen

Koning Winter laat zich nog even gelden. We klagen over kou en voelen ons somber, moe en prikkelbaar. Dat depressies een urgent maatschappelijk probleem zijn, zal je niet verbazen. Je hoeft de krant maar open te slaan [...] 

 

Lees meer

Angst bij kinderen: het jongetje dat niet durfde te slapen

Laatst kreeg ik in mijn praktijk te maken met een jongen van 12 jaar die niet durfde te slapen. Dit probleem trof het hele gezin want het kind werd dagelijks door een gezinslid naar boven begeleid. Daarna bleef het gezinslid op de trap zitten tot de jongen in slaap was gevallen. In dit blog lees je de probleemanalyse en behandelmethode met op het eind 7 praktische tips.

 

Lees meer

Hoeveel hypnose sessies heb ik nodig?

Geen enkel mens is hetzelfde, geen enkel probleem is hetzelfde.
Wanneer we de een afspraak maken worden er drie sessies ingepland. Wat we doen leg ik uit in deze video -link-

 

Lees meer

^ Naar boven