Bedrijven

Personeel is het kostbaarste kapitaal van een bedrijf. Als mensen gemotiveerd zijn en op de juiste plaats zitten, zijn ze het gelukkigst. En daar profiteert het hele bedrijf van. Toch zijn er verschillende scenario’s denkbaar waarin de situatie niet optimaal is. In zo’n geval volstaat een telefoontje naar Hypnotherapie Jacobs om te optimaliseren.

 

Leiderschapstraining management

Een manager is nog geen leider. Toch verwachten medewerkers wel leiderschap van hun manager. Echt leiderschap is topsport en begint met luisteren…

Lees meer over de leiderschapstraining management

 

Verzuimpreventie

Ieder bedrijf heeft te maken met uitval van zijn werknemers. Soms veroorzaakt door omstandigheden op het werk, soms door een slechte onderlinge verhouding met collega’s en soms door een thuissituatie.

Lees meer over de mogelijkheden omtrent verzuimpreventie

 

Educatie

Met mijn schat aan ervaring op het gebied van martial art en hypnotherapie verzorg ik boeiende lezingen. Denk aan actuele en aansprekende thema’s als: pesten op het werk, samenwerken, weerstand, (persoonlijk) leiderschap of zelfvertrouwen. Indien daaraan behoefte is, zijn ook persoonlijke begeleidingstrajecten mogelijk.

Lees meer over Educatie

 

 

Ontdekken wat Hypnotherapie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ontdek de ongekende mogelijkheden. Neem contact op

 

 

 

“Een boeiende workshop gevolgd bij Nico, wederom veel geleerd en raden dit iedereen aan, bedankt!”
~Team plussers.

 

 

 

^ Naar boven