Allergie

Een allergie is verschrikkelijk. Wanneer je een allergie hebt, moet je met veel dingen rekening houden. Zeker wanneer het een voedselallergie is. En al helemaal wanneer dat bijvoorbeeld melk, zetmeel of gluten betreft. Gelukkig haakt ook de voedingsindustrie hier steeds beter op in, maar leuk is anders. En ook allergieën als hooikoorts hebben vaak negatieve gevolgen op je dagelijkse leven.

 

 

Hoeveel mensen zijn allergisch?

Dat is helaas niet precies bekend. In Nederland houden we deze gegevens niet bij. De Vereniging Allergie Patiënten schat dat één op de drie Nederlanders aan een allergie lijdt. Dat is ongelooflijk veel en dat aantal is alleen maar groeiende.

 

 

Wat is een allergie?

Een allergie is een reactie van je immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen. En die stoffen hoeven op zich helemaal niet schadelijk te zijn. Allergie is dus ook gedrag. Je lichaam reageert op iets van buiten. En met behulp van hypnotherapie veranderen we dat gedrag. 

 

 

Hoe kom je van je allergie af?

Herken je dat? Je hebt ineens een allergie gekregen? Enig idee waarom? Met hypnotherapie onderzoeken we waarom deze verandering heeft plaatsgevonden. Het antwoord daarop ligt vaak in je onbewuste. Door onze unieke vraagtechniek komen we daar snel achter. En als we dat antwoord hebben, maken we een nieuw begin. Een leven zonder allergie!


Sessie 1: Identificeren van je allergiegedrag. Daarna bereiden we je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1 uur.

Sessie 2: Wegnemen van het allergiegedrag. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

 

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.


Het klinkt wonderbaarlijk maar nog wonderbaarlijker is het dat allergiespecialisten hier niet of nauwelijks mee werken.

 

 

Nog niet helemaal overtuigd? Dat kan ik mij voorstellen. maar  lees deze reactie eens van iemand met een extreme kattenallergie.

 

Klaar voor een leven zonder allergie?

Maak een afspraak

 

^ Naar boven