Afvallen

Het Vastendieet, Cambridge-dieet, Koolhydratenarm eten, dokter Frank dieet, Sonja Bakkeren, het Oerdieet. Je weet er alles van. Als er een nieuw dieet uitkomt, ben je zowat de eerste die het probeert. Maar wat je ook doet afvallen lukt niet of nauwelijks. Dat bijltje, dat heb je inmiddels allang erbij neer gegooid.

 

 

Hoeveel mensen hebben over- of ondergewicht?

  • In 2016 had 49,2% van de volwassen Nederlanders overgewicht: een BMI > 25. En maar liefst 14,2 % van de volwassen Nederlanders kampt met obesitas: een BMI > 30 (bron: volksgezondheid en zorg).
  • We spreken van ondergewicht bij een BMI onder de 18,5. In 2014 was er sprake van ondergewicht bij 2 % van onze bevolking (bron: CBS gezondheidsenquête).

 

 

Belemmerende overtuigingen

Vaak houdt een bepaalde overtuiging of angst verband met dit over- of ondergewicht. Je voelt je niet goed genoeg, je bent het niet waard of je denkt ik kan het toch niet. Dat brengt je in een voortdurend gevecht met jezelf en maakt het moeilijk om werkelijk een blijvende verandering in je levensstijl aan te brengen.

 

 

Afvallen met Hypnotherapie

Hypnotherapie helpt je bij je strijd met je gewicht. Of je nu wilt afvallen of juist wilt aankomen. In drie sessies nemen we jouw belemmeringen weg, zodat je daarna met het dieet van jouw keuze kunt starten. Hypnotherapie haalt dus geen 20 kilo bij je weg, maar het helpt je een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden.

 

Sessie 1: Identificeren van je belemmeringen. Daarna bereiden we je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1 uur.

Sessie 2: Wegnemen van de belemmeringen. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.

 

Na drie sessies behoefte aan verdere coaching en ondersteuning, zodat je makkelijker een nieuwe levensstijl oppikt? Kijk dan even op gewichtmeester.nl en lees hieronder de speciale programma’s.

 

 

Gewichtmeester.nl

Ik heb speciale programma’s ontwikkeld als gewichtmeester. De programma’s van gewichtmeester.nl bestaan uit een intake, wegen en meten, uitleg samenwerkingsovereenkomst, voedingsdagboek en voedingstoelichting. Ze hebben de namen van banden, net als in de vechtsporten judo en karate.

 

 

Klaar voor een fit leven met een gezond gewicht?

Maak een afspraak

 

^ Naar boven